INFRA CRVENA  SAUNA ZA 1 osobu Germany product ! ! ! 

SAUNA MOD.2020. god, made in Germany GARANCIJA 2 GODINE! !   NOVO , NERASPAKOVANO ! ! 

MODEL HEMLOCK Size: 

 82,8 x 100,7 x 195 cm

– 1150e( za 1 osobu)

1315x99x195cm

1350e( za 2 osobe)

moguce placanje preko racuna

– infrared sauna za 1 osobu

– Canadian hemlock pine DRVO(KANADSKI BOR)

– 6mm KALJENO STAKLO NA VRATIMA 

– Chromo therapy 5 vrsta svetla led

– 2 zvučnika

– Bluetooth connection (for music)

– Sd kartica

– USB

– Ventilator

– UKUPNA SNAGA  1,65 kW

– 4 kom. keramicka infra grejaca 

  1 zadnji panel 350 W, 

  2 frontalna panela 400W

  1 nozni  panel 500W

 

Prilikom upotrebe infrasaune dolazi do gravitacione izmene vazduha, što rezultira stalnim nadoknađivanjem kiseonika i odvođenjem iskorišćenog vazduha. Sa naše  strane  preporučeno vreme korišćenja infrazračenja na temperaturama od 40-60 ° C, je oko 30-40 minuta

 

Infracrvena sauna je ove godine postala hit. Namenjena je ljudima koji žele da pospeše imunološki  sistem, za ljude koji imaju  problema  sa sportskim povredama, krvnim pritiskom, kičmom, kostima, bubrezima, mišićima. Njeno primarno dejstvo je detoksikacija organizma. Razlikuje  se  od Finske  saune  po tome što se kod nje svega 20% toplote koristi za zagrevanje vazduha, dok se preostali procenat pretvara u neposrednu telesnu temperature. Infra-energija infra saune doprinosi izlučivanju najmanje dvostrukoj količini znoja u odnosu na Finsku saunu i to na znatno nižoj temperaturi- oko 50 stepeni Celzijusa, dok ovaj učinak u Finskoj sauni zahteva temperature od 80 do 100 stepeni Celzijusa. 

 

Udisani vazduh je mnogo prijatniji, šta  više, temperatura  vazduha u kabini može da se reguliše ubacivanjem svežeg vazduha. Tako osobe, koje teško podnose termički pritisak mogu da koriste ovu saunu sa otvorenim vratima, opušteno, čitajući novine, slušajući muziku…   Infra sauna  ima još i značajniu ulogu u kontroli telesne težine i jačanju srčanih mišića. Takođe, doprinosi očuvanju prirodne lepote, jer vodi računa o dobroj snabdevenosti kože krvlju, dobar je tretman protiv akni, ekcema, psorijaze, opekotina i drugih kožnih  povreda. Leči i celulitis, budući da je on sačinjen od potkožno nagomilane vode i masti otrovnih materija. Putem znojenja, ove materije se izlučuju iz  tela. . . 

NAPOMENA ; montaza i isporuka nisu ukljuceni u cenu ! ! ! !