Prodaje se stan koji se nalazi u strogom centru grada, na samo par minuta hoda od tržnog centra Kalča, ali pozicioniranom tako da je u potpunosti izolovan od gradske buke i gužve. Uknjižena površina stana je 65 m2, što zajedno sa 2 lođe čini ukupnu površinu od 73 m2. Stan se nalazi na 1. spratu zgrade odlične gradnje a tako se uređuje i održava, a poseduje 2 lifta i CG. Dvostrano orijentisan, po strukturi 2, 5-soban stan sa optimalnim rasporedom prostorija pruža potpun komfor, a sastoji se iz: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, radne sobe koja je napravljena na mestu jedne od lođa, izdvojene trpezarije, rešo kuhinje, spavaćeg degažmana kojim su izdvojene dve spavaće sobe, kupatilo i druga mala zastakljena lođa.

Ova nekretnina zadovoljava u potpunosti sve zahteve u smislu mirnog i savremenog porodičnog života i shodno tome predstavlja odličnu investiciju.

Stan je odmah useljiv i ne zahteva apsolutno nikakva dodatna ulaganja. U podu je parket, ispod koga se nalazi jednocevni sistem, ugradni plakari, a svaki stan poseduje posebne instalacije za grejanje. Kupovinom dobijate i pripadajući podrum, kao i parking mesto.

Stan je UKNJIŽEN u katastru nepokretnosti, a poseduje i upotrebnu dozvolu, tako da je moguća i kupovina putem stambenog kredita.

NAŠA NAJTOPLIJA PREPORUKA JE DA POGLEDATE OVU NEPOKRETNOST I SAMI SE UVERITE U SVE NJENE KVALITETE!

Ova i ostala ponuda nalazi se na sajtu: www. nenkretnineexprolux. com